Rekisteröidy

Buster, Yamarin ja Cross veneet Jokikoneelle

04.08.2021

Buster, Yamarin ja Cross soveltuvat erinomaisesti  Pohjois-Karjalan vesistöihin ja Jokikoneessa ollaan innoissaan uusista edustuksista:

”Meillä on tosi hyvät tunnelmat lähteä myymään markkinajohtajamerkkejä. Yamarin on ollut meillä ennenkin ja se on tuttu ja erittäin suosittu venemerkki tällä alueella. Crossiin ja Busteriinkin olemme nyt jo kesällä ehtineet tutustumaan tarkemmin. Olemme tunnettu venemyyjä alueella ja markkinajohtajamerkkien saaminen myyntimallistoon vahvistaa asemaamme ennestään”, kertoo Marko Halonen Jokikoneelta.

Jokikoneen liiketiloja päivitetään parhaillaan ja liikkeeseen on jo saatu 2022 venemalleja. Näyttelytilassa tulee olemaan kattava valikoima Buster-, Yamarin- ja Cross-malleja. Uudistetun myymälän avajaisia vietetään elokuun puolen välin jälkeen.

”Myymälässä on nyt jo 2022 veneitä ja esille saadaan hyvä valikoima nimenomaan tälle alueelle soveltuvia malleja. Käytännössä myymälässä tulee olemaan esillä koko mallistot 6,5-metrisiin veneisiin asti. Avajaisia vietetään heti, kun saadaan myymäläuudistus valmiiksi. Loppukesä ja syksy ovat hyvää aikaa tehdä venekaupat ensi kesälle, silloin pystytään vielä tarkkaan speksaamaan veneen varusteet. Lisäksi veneen toimituksen saa varmasti heti ensi kauden alkuun”, Halonen jatkaa.

Jokikone on ns. Boat Package -dealer, eli he hoitavat Buster-, Yamarin- ja Cross-veneiden myynnin ja huollon sekä myymiensä moottoreiden huollot.

Buster-, Yamarin- ja Cross-veneitä valmistavalla Inhan Tehtaat Oy:llä ollaan tyytyväisiä uuteen jälleenmyyjävalintaan.

”On hienoa saada vahva osaaja myymään markkinajohtajatuotteita Joensuussa. Jokikoneella tunnetaan sekä meidän tuotteemme että alueiden asiakkaiden veneilytottumukset”, toteaa Inhan Tehtaat Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Artturi Niittynen.

Lisätiedot:

Jokikone Oy, kauppias Marko Halonen, puh. 050 018 1450

Inhan Tehtaat Oy, myynti- ja markkinointijohtaja Artturi Niittynen, puh. 040 843 6988