Rekisteröidy

Tule meille töihin

04.08.2021

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme uusia innostuneita tekijöitä.

Lisäys 7.9.2021

Kiitoksia mielenkiinnosta, osaan työtehtävistä olemme onnistuneet saamaan joukkoomme todellisisa ammattilaisia, joten seuraavat työtehtävät on jo täytetty

- mekaanikko

- työnvastaanotto

- myyjä, kalastuksen ja veneilyn tarvikkeet

- myyjä, vapaa-ajan koneet

Mutta jos olet verkkokaupan kehittämisestä kiinnostunut, niin kannattaa vielä laittaa hakemusta meille!

****

Me tarjoamme vapaa-ajan konekaupan parhaat tuotteet, mielenkiintoisen ja kehittyvän työympäristön, vakavaraisen työnantajan edut ja etenkin mukavat työkaverit.
Kiinnostuitko? Jos kyllä, olisiko sinusta meille oikeisiin töihin:

MEKAANIKKO, VAPAA-AJANKONEET

Toimit osana nykyistä kolmen hengen mekaanikkotiimiä, hallitset ja sinulla on jo kokemusta vapaa-ajan koneista tai muutoin olen mekaanikkouraltasi jo teknisten koneiden huolto- ja korjauskokemusta saanut. Nyt huolletaan ja korjataan laitteita pienistä moottorisahoista aina suurempiin veneisiin ja venemoottoreihin saakka, ja kun osaamista riittää, niin erikoistut sitten johonkin meidän tuoteryhmämme osaajaksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää vastuullista ja itsenäistä työskentelyä sekä teknistä kiinnostuneisuutta koneista ja laitteista.

Lisäinfo:

Pääsääntöisesti huollamme ja korjaamme meidän tuote-edustuksissamme olevia koneita ja laitteita, mutta joskus eteen tulee sitten erikoisempiakin vehkeitä, joten yllättäviä tilanteita ja työtehtäviä riittää. Työt tehdään meidän korjaamotiloissamme, mutta välillä työtehtävät vaativat myös reissaamista maakunnassa ja reissupäiviä tulee myös maahantuojien tai valmistajien järjestämillä koulutus- ja kurssipäivien vuoksi. Moottoripyörä puolen tehtävät vaativat ehdottomasti A2 tai A korttia ja veneiden ja muiden raskaampien laitteiden siirto/kuljettaminen edellyttää ns. pikku e -ajokorttia. Vielä nykyisinkin monet korjaamon käsikirjat ja ohjeet ovat englannin kielellä, joten kohtuullinen tekninen kielitaito on hyväksi. Olemme osana tuottamassa myös viranomaisille huolto- ja korjauspalveluja, joten jokaisesta mekaanikostamme viranomaistaho tekee turvallisuusselvityksen.

 

MYYJÄ, VAPAA-AJANKONEET JA TARVIKKEET

Hallitset jouhevasti asiakastilanteet ja sinulla on jo valmiiksi kokemusta asiakaspalvelutyöstä, olet maltillinen, mutta myöskin riittävän reipas kaupantekijä. Uskomme, että sinulla on jo kokemusta teknisen kaupan alalta, etkä säikähdä, kun joudut jatkuvasti uusien asioiden ja haasteiden eteen.

Lisäinfo:

Olet asiakaspalveluhenkinen etkä vierasta tekniikkaa ja digitaalisia työvälineitä. Myynti tapahtuu yhä useammin digikanavissa, jotka tavoittavat asiakkaat jokaiselle sopivana ajankohtana. Digitaalisuus tuo työhön hektisyyden lisäksi myös joustavuutta, joten työ ei ole aina aikaan tai paikkaan sidottua ja myös lauantai ja pidennetyt päivät on ns. normaali eikä poikkeus, tosin monesti ilta ja lauantain tehtäviä jaetaan tasapuolisesti. Työ vaatii välillä myös reissaamista.

Kun meillä on koko myyjä tiimi kasassa, niin jaamme kaikille omat vastuualueet, mutta kuitenkin on varauduttava tuntemaan osittain koko laitekirjo, jota Jokikone myy ja edustaa. Oman vastuualueen vastaavana suunnittelet ostot (muun myyntitiimin tukemana), tiedät markkinat ja kilpailutilanteen, osaat löytää oikeat asiakkaat ja hallitset mainonnan ja rahoituksen kiemurat. Meillä myyntitiimi tekee vahvaa yhteistyötä ja useasti kokonaisuutta suunnitellaankin yhdessä.

Meillä kaikilla myyjillä on kiinteä kuukausipalkka, joten kaikki olemme ns. samalla viivalla ja pystymme välillä tekemään myös myyntiä tukevia tehtäviä. Ja muista, vaikka moottoripyörät ja veneet on mukavia fiilistuotteita, niin niiden kanssa myyntityö on todellista työtä, joten mukavuutta hakevalle tämä homma ei todellakaan sovi.

 

MYYJÄ, KALASTUKSEN JA VENEILYNTARVIKKEET JA VARAOSAT

Uskomme, että sinulla on jo kokemusta kalastuksen ja/ tai veneilyn ja tottakai myöskin kaupan alalta. Et säikähdä, kun joudut jatkuvasti uusien asioiden ja haasteiden eteen. Hallitset yhä teknistyvät kalastuksen- ja veneilyn varusteet. Toimit vahvasti yhteistyössä niin myynti kuin varaosatiimin kanssa ja kehitätte osaamisellanne Jokikoneen jälkimarkkinaosaston toimintaa.

Lisäinfo:

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa paineen sietokykyä, koska työ on osittain todella hetkistä ja kiireistä. Ja kun kauppa on avoinna myös lauantaisin, niin on syytä olla valmis töihin myös lauantai päivisin. Hoidat omaa vastuu aluetta vahvasti, suunnittelet ostot, myyntibudjetin, seuraavat innostuneesti oman ja yhdessä myös koko tarvike – ja jälkimarkkinatiimin tekemistä ja tulosta.

Meillä saa harrastaa, joten on todellakin eduksi, jos kalastus tai veneily on intohimosi.

 

HUOLTONEUVOJA / TYÖNVASTAANOTON VASTAAVAA

Toimit yhdessä mekaanikkotiimin, varaosatiimin ja myynnin kanssa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun huoltoon, korjauksiin ja jopa teknisiin murheisiin. Osaat olla ymmärtäväinen, mutta samalla realistinen kaikkien ongelmien ja myös onnistumisien keskellä. Mekaanikkotausta tai teknisen alan tuntemus ei ole nyt toive - vaan se on oikeastaan edellytys - että voit toimia tässä tehtävässä.

Lisäinfo:

Työtehtävä edellyttää hyvää ja selkeää ulosantia niin puheessa kuin kirjoitetussa tekstissäkin. Uuden oppiminen on sinulle mieluista ja olet kiinnostunut ajoneuvotekniikasta, tietotekniikasta, digitaalisista toimintaympäristöistä, asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Erittäin monipuolinen työtehtävä sisältää mm. korjaamon työnjohtamista, töiden vastaanottoa sekä asiakaslaskutusta ja takuukäsittelyä. Suunnittelet ja kehität huollon ja korjaamon toimintaa yhdessä korjaamopäällikön ja varaosatiimin kanssa. Tukena kaikessa on merkkituotteiden omat koulutus- ja kehitysorganisaatiot. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista sekä osallistumista tavarantoimittajien koulutuksiin.

Alan hektisyys korostuu, kaikki tulee olla valmiina viikonlopuksi tai asiakkaan loman alkuun. Rauhallisuus ja maltti ja selkeä suurempienkin ”kuvioiden” hahmottaminen on tärkeää, joten lyhyellä ”pinnalla” varustetut kaverit voivat katsella muita hommia.

 

WEBMASTER / SISÄLLÖNTUOTTAJA

Hoidat Jokikoneen kehittyvän verkkokaupan yhdessä alustantuottajan sekä muun myyntitiimimme kanssa, hallitset sujuvasti nykyiset ja tulevaisuuden verkkokauppakiemurat. Hallitset erilaisia tietokoneohjelmia ja erilaisia järjestelmiä. Omaat kokemusta asiakaspalvelusta ja viestit sujuvasti kirjallisesti sekä suullisesti suomeksi ja englanniksi ja osaat jopa hieman venäjääkin.

Lisäinfo:

Verkkokauppa kasvaa, näin on kerrottu koko ajan ja me haluamme osamme tästä kasvusta, olemme tehneet vahvaa verkkokauppa yhteistyötä joensuulaisen atFlow’n kanssa, ja nyt on tarkoitus ottaa tässä asiassa aimo harppaus eteenpäin, joten tehtävässä pääset todellakin toteuttamaan uutta ja jotain suurta. Eli tulevana Jokikoneen webmasterina (sivustovastaavana) vastaat verkkosivuston kehittämisestä, päivittämisestä ja ylläpidosta yhdessä muun myyntitiimin ja tavarantoimittajien kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös myynnin ja ostamisen suunnittelua ja ajoitusta (verkkokauppatuotteet), maksuliikenne ja kuljetusvaihtoehtojen hallintaa sekä uusien toimintamallien ja tapojen etsimistä. Haluamme verkkokauppamme jatkossa toimivan myös muissa EU:n maissa, joten tehtäväsarkaa riittää. Tehtäväsi ei tule olemaan koko ajan ns. koneen ääressä vaan vastaat myös verkkokaupan lähetyksistä ja verkkokaupan hyvästä palvelusta asiakkaille. Työtä tehdään yhdessä ja koko Jokikoneen myynti henkilöstön tukemana.

 

HAEMME JA ARVOSTAMME

• Hyvää asennetta ja halua oppia uutta

• Ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja jämäkkää päätöksenteko- ja paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa

• Ammatillista tai teknillistä koulutusta ja työkokemuksen kautta hankittua käytännön osaamista haettavaan työtehtävään

• Joustavuutta sesonkiaikana

• Katsomme eduksi sujuvan englannin kielen taidon sekä kohtuullisen venäjän kielen taidon

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@jokikone.fi

Muut tiedustelut työpaikkoihin liittyen voi tiedustella samaisesta sähköpostista. Lisätietoja meistä ja tehtävistä osoitteessa www.jokikone.fi

Täytämme haettavat paikat heti kun mielestämme oikeanlainen henkilö meille löytyy, joten kannattaa toimia ripeästi.