Rekisteröidy

Veneet ja vesijetit

AMT+Yamaha venepaketteihin rahoitus 0% korolla, 0€ kuluilla

Ole valmis ensi kevään veneilykauteen ja hanki uusi AMT-vene luotettavalla Yamaha-perämoottorilla varustettuna nyt nollakorolla ilman muita kuluja! Kampanja voimassa toistaiseksi, koskee uusia AMT asiakastilauksia.

Nyt on oikea aika päättää venekauppa ensikesäksi, rahoituserät maksuun keväällä kuten myös veneen luovutus.

Kysy lisää meiltä ja katso AMT-Yamaha venemallisto eri kategorioista tästä alta.

Nyt on kaupan paikka!

Veneily on koko perheen yhteinen harrastus. Siinä yhdistyvät liikunta, virkistäytyminen, oppiminen, yhdessäolo ja luonnosta nauttiminen.

Suomessa on rapiat 187 000 järveä ja 800 000 venettä. Siis neljä venettä per järvi, eikä merelle riittäisi enää yhtään. Suomessa onkin yksi maailman tiheimmistä venekannoista, yksi vene jokaista 7 henkilöä kohden.

Itä-Suomessa veneillään vieläkin enemmän, Savossa ja Pohjois-Karjalassa veneilijän tarpeet vaihtelevat paljonkin. Vetouistelusta, katiskan kokemisesta sorsastukseen ja useamman päivän venereissuihin, Joensuusta pääsee helposti veneellä esim. Kuopioon, Savonlinnaan, Iisalmeen, Varkauteen…
Olemme yli 35 vuoden ajan saaneet olla apuna monen perheen venehankinnassa ja varustelussa ja kasvaneet yhdeksi Itä-Suomen suurimmista venetaloista. Haluamme edelleen kuunnella asiakkaiden toiveita ja tarjota parhaiten tarpeisiin sopivaa ratkaisua, olipa vene sitten kanootti, soutuvene, kumivene, alumiinivene, daycruiser tai cabinvene.

Edustamme suomalaisia laatuvene merkkejä: AMT, Bella, Faster, Falcon, Silver, Terhi ja Mercury sekä Quicksilver kumiveneet.

Niin, ja tuhansien järvien maassa on myös tuhansia vaihdokkiveneitä. Meidän vaihdokit löydät täältä. www.nettivene.com/yritys/jokikone

Tiesithän, että voit hankki ostoksesi tarvittaessa myös Santander Ostorahoituksella.

Kysy lisää

Marko Halonen

Puhelin: +358 10 3878 102

marko.halonen@jokikone.fi

Pekka Alenius

Puhelin: +358 10 3878 123

pekka.alenius@jokikone.fi