Rekisteröidy

Veneet ja vesijetit

Moottoriveneiden markkinajohtajamerkit Jokikoneen edustukseen

Veneilyn suosio on ollut muutaman kesän ajan huimassa kasvussa ja se näkyy myös meillä Jokikoneessa, aloitamme markkinajohtajavenemerkkien jälleenmyyjänä 1.8.2021: Suomen suosituin lasikuituvenemerkki Yamarin palaa Jokikoneelle viiden vuoden tauon jälkeen ja uusina merkkeinä Jokikoneen edustukseen tulevat Suomen eniten rekisteröity venemerkki, alumiininen Buster, sekä alumiinirunkoinen ja lasikuitukantinen Cross.

Veneily on koko perheen yhteinen harrastus. Siinä yhdistyvät liikunta, virkistäytyminen, oppiminen, yhdessäolo ja luonnosta nauttiminen.

Suomessa on rapiat 187 000 järveä ja 800 000 venettä. Siis neljä venettä per järvi, eikä merelle riittäisi enää yhtään. Suomessa onkin yksi maailman tiheimmistä venekannoista, yksi vene jokaista 7 henkilöä kohden.

Itä-Suomessa veneillään vieläkin enemmän, Savossa ja Pohjois-Karjalassa veneilijän tarpeet vaihtelevat paljonkin. Vetouistelusta, katiskan kokemisesta sorsastukseen ja useamman päivän venereissuihin, Joensuusta pääsee helposti veneellä esim. Kuopioon, Savonlinnaan, Iisalmeen, Varkauteen…
Olemme yli 40 vuoden ajan saaneet olla apuna monen perheen venehankinnassa ja varustelussa ja kasvaneet yhdeksi Itä-Suomen suurimmista venetaloista. Haluamme edelleen kuunnella asiakkaiden toiveita ja tarjota parhaiten tarpeisiin sopivaa ratkaisua, olipa vene sitten kanootti, soutuvene, kumivene, alumiinivene, daycruiser tai cabinvene.

Edustamme suomalaisia laatuvene merkkejä: Bella, Buster, Cross, Falcon ja Yamarin sekä maahantuomme ja myymme Venäjällä valmistettuja Berkut alumiiniveneitä, valikoimaamme kuuluvat myös Mercury sekä Quicksilver kumiveneet.

Niin, ja tuhansien järvien maassa on myös tuhansia vaihdokkiveneitä. Meidän vaihdokit löydät täältä. www.nettivene.com/yritys/jokikone

Tiesithän, että voit hankki ostoksesi tarvittaessa myös Santander Ostorahoituksella.

Kysy lisää

Marko Halonen

Puhelin: +358 10 3878 102

marko.halonen@jokikone.fi

Pekka Alenius

Puhelin: +358 10 3878 123

pekka.alenius@jokikone.fi

Arto Taulio

Puhelin: +358 10 3878 103

arto.taulio@jokikone.fi