Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

4Play Lip Scull täkyraksi

Savagear

4,00 €

6,90 €

Kun haluat saalistaa suurempia kaloja käyttäen suuria täkykaloja!

Tuotetta ei ole varastossa.

Jaa:

Savagear 4Play Lip Scull täkyraksihuput on suunniteltu käytettäväksi Savagear 4Play Loose Bodyn "kumikalan" tai oikean syöttikalan kanssa. Syöttikalaksi käy erinomaisesti niin särki, ahven, salakka, kuin muikkukin. Mikä parasta, tämä raksihuppu käy sekä heittokalastukseen, että vetouisteluun.

Savagear 4Play Lip Scull raksihupulla on tunnollaan jo lukuisia suurhaukia ja onnistuneita kalapäiviä. Erinomainen käytettäväksi esimerkiksi uistelukisoissa, joissa jahdataa sitä suurinta kalaa!

Raksihupussa on valmiina erittäin terävä japanilainen kolmihaarakoukku ja sitä on saatavilla kahta eri kokoa, jotka sopivat eri kokoisiin Soft 4Play vieheisiin: 13cm (M) ja 19cm (L). Oikeita täkykaloja voi käyttää huomattavasti suurempanakin! isommassa raksihupussa menee kevyesti vaikka 30g särki!

M-kokoisessa Savagear 4Play Lip Scull täkyraksihupuusa on 2kpl huppuja per myyntipakkaus. Raksihupuusa on valmiina huipputerä #1 koon koukku, joten ei muuta kuin täky sisään ja vesille! L-koon hupun myyntipaketissa on yksi huppu ja siinä kaksi koukkua kooltaan #1 ja #2

Mitä on Sage Gear? Tuhansia ja tuhansia tunteja testattuja innovaatioita, saalipalautteita, testausta, kehittämistä, oikeiden materiaalien valintaa ja uudelleen testausta.. Miksi? Siksi että sinä saisit käyttöösi maailman parhaat kalastusvälineet, siksi. Savage Gear

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Suosittelemme näitä tämän tuotteen kanssa

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi