Rekisteröidy

Autosteer autopilotti hydrauliohjauksiin

Lowrance

1 190,00 €

1 545,00 €

Edullinen pilottikokonaisuus joka on osoittautunut käytössä erittäin toimivaksi! Mukana myös asennukseen tarvittavat hydrauliletkut (noin 0,75m 3kpl)

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Lowrancen oma autopilotti Smartsteer, jota hallitaan suoraan HDS Gen2, HDS Gen2 TOUCH tai HDS-Gen3 näytöltä pitää veneesi suunnan, ohjaa reittiä pitkin tai kohti määritettyä reittipistettä. Autopilotista löytyy esiohjelmoituna kaikki perinteiset reitti/reittipisteajot, suuntimanpito ja useita uistelukuvioita. Muunna päivän jälki nopeasti ja helposti reitiksi ja palaa samaa reittiä takaisin satamaan. Kaikki mitä tarvitset autopilotin asennukseen löytyy tästä paketista samassa laatikossa (sis. myös (Baystar/Seastar liittimet). Keskity kalastukseen ja anna autopilotin pitää sinut kurssissa.

Lowrance HDS-Gen3:ssa on valmiiksi asennettuna SmartSteer käyttöliittymä jolla voit hallita autopilotin toimintoja suoraan laitteen näytöltä. Saman SmartSteer autopilotin hallinnan saat myös HDS-Gen2 ja HDS-Gen2 TOUCH laitteisiin lataamalla Lowrancen sivuilta uuden 3.5 päivityksen. Päivityksen jälkeen laitteesi valikoon ilmestyy AutoSteer-käyttövalikko jonka SmartSteer-ominaisuudella pystyt hallitsemaan autopilottia suoraan laitteen näytöltä. AutoSteer käyttöliittymällä saat myös hallinnnan Motorguiden Xi5 PinPoint GPS keulakoneelle suoraan näytöltä. SmartSteer-liittymän avulla voit vaihtaa hallittavan moottorin lennosta perämoottorista keulamoottoriin!

OMINAISUUDET:

  • Suuntimanpito, reittipiste-, reitti- tai kursoriajotilojen hallinta suoraan Gen2 tai Gen2 Touch näytöiltä.
  • Uusi SmartSteer käyttöliittymä mahdollistaa Lowrance autopilotin ja MotorGuide Xi5 Pinpoint keulamoottorien ohjauksen suoraan näytöltä.
  • ”Yhden kosketuksen” reitin tekeminen jäljistä
  • Useita käännös/uistelukuvioita tehokkaampaan kalastukseen
  • Suositellaan yksimoottoriasennettuihin alle 9m veneisiin
  • VRF (Virtuaalinen peräsinkulma-anturi) yksinkertaistaa asennusta ja poistaa peräsinkulma-anturin tarpeen
  • Helppo ottaa käyttöön – Selkeät ohjeet ja valikot käyttöönottoon
  • Yksinkertainen asentaa – Valmiit liittimet helpottavat asennusta

Laitteella on kahden vuoden takuu

Lowrance on ollut johtava kalastuskäyttöön tarkoitettujen kaikuluotainten valmistaja siitä saakka, kun se julkaisi ensimmäisen kuluttajakäyttöön suunnitellun kaikuluotaimen nimeltään "FISH LO-K-TOR" jo vuonna 1957!

Lowrancen voittokulku merielektroniikan huippumerkkinä on jatkunut jo yli 60 vuoden ajan. Lowrancen historia ja tulevaisuus on täynnä uraauurtavia innovaatioita ja keksintöjä, joilla sinä löydät kalat tehokkaammin ja liikut haastavissa olosuhteissa turvallisemmin!  

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

ALE 32%
ALE 27%
Teleflex
Baystar/seastar T-liitin
19,50 €

Myydyimmät

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi