Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

Neotec white

SHOEI

439,00 €

Uusi Shoei Neotec-kypärä on kääntänyt kypärämaailman ylösalaisin! Shoein Neotec on täysin puhtaalta pöydältä suunniteltu avattava kypärä, jossa on integroitu aurinkovisiiri turvallisuudesta tinkimättä.

Tuotetta ei ole varastossa.

Jaa:

Uusi Shoei Neotec-kypärä on kääntänyt kypärämaailman ylösalaisin! Shoein Neotec on täysin puhtaalta pöydältä suunniteltu avattava kypärä, jossa on integroitu aurinkovisiiri turvallisuudesta tinkimättä. Perinteisesti aurinkovisiiri on vienyt tilaa iskunvaimennukselta otsan kohdalta ja tästä syystä esimerkiksi Arai ei ole suostunut tekemään kypäriä, jossa on aurinkovisiiri. Shoein ratkaisu turvallisuusongelmaan on yksinkertainen. Tehdään visiirille oma tila otsan kohdalle, jolloin ei tarvitse tinkiä iskunvaimennuksesta!

 

Miten hyvin Neotec istuu päähän? Kypärien "lesti" määritellään yleensä se muodon mukaan. Eurooppalainen päänmuoto on varsin kapea, eli soikea kun taas aasialainen pään muoto on lähes pyöreä. Amerikka, missä myydään eniten kypäriä, on kulttuurien sulatusuuni. Heillä pään muoto on keskimäärin ei- niin soikea eikä pyöreäkään. Niinpä Shoei on iskenyt tähän rakoon varsin onnistuneesti. Supermukava sisusta muotoutuu niin pallopäähän kuin soikeaan europäähän. Tässä suhteessa Shoei on ylittänyt itsensä.

 

Neotec kypärässä Shoei käyttää kolmea kuorikokoa ja ulkoiseltaan olemukseltaan se on varsin siro - ei mikään Darth Vader kypärä. Kypärän viimeistely on huipputasoa. Aurinkovisiiri liikkuu herkästi, mutta ei kuitenkaan "itsestään" omia aikojaan, niin kuin halvoissa kypärissä on tapana. Leukaosan saa helposti hansikkaat kädessä ylös yhdellä kädellä ja pikalukkokiinnitys toimii jämäkästi, mutta tarkasti. Neotec on tällä hetkellä avattavien kypärien ykkönen!

Ominaisuudet:

  •     Viidestä eri kuidusta valmistettu ulkokuori
  •     Optisesti täydellinen aurinkovisiiri, jota on helppo käyttää käsineiden kanssa
  •     Metallinen leukahihnan lukitusmekanismi
  •     Erittäin tehokas ilmastointi, säädettävissä
  •     Erittäin hiljainen
  •     99 % UV-suoja visiirissä
  •     Täysin irrotettavat sisustat
  •     EPS-sisusta
  •     Yhdenkäden-avausmekanismi leuassa
Shoei kypärät on vuodesta 1958 valmistettu Japanissa, ja edelleenkin kaikki kypärät ja niiden varaosat ja tarvikkeet valmistetaan Japanissa.

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Myydyimmät

Kysy lisää

Niko Kukkurainen

Puhelin: +358 10 3878 124

niko.kukkurainen@jokikone.fi

Onni Tuomi

Puhelin: +358 10 3878 109

onni.tuomi@jokikone.fi

Johanna Halonen

Puhelin:

johanna.halonen@jokikone.fi