Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

Invincible 15cm kevennetty erikoismalli

Nils Master

9,90 €

14,90 €

Kevennetty erikoismalli legendaarisesta Nils Master Invincible 15cm vaapusta. Tässä vaapussa on balsarunko perinteisen apassin sijaan joka antaa uistimelle vastustamattoman uinnin viemättä vaappua liian syvään! Koukkuna kaikissa näissä uistimissa on erittäin terävä ja tartuttava VMC 8540. Mukana harvinaisia "Ruotsin värejä" sekä uniikkeja Jokikone-Special värejä!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Kautta maailman kalastajat tuntevat Nils Master Invinciblen nimen ja muodon. Vaapun jäljittelemätön uintiliike ja tehokkaat väriyhdistelmät ovat sen pyytävyyden salaisuuksia. Invincible on 1960-luvulta asti ollut yksi menestyneimmistä vieheistä. Suomessa suurimmat hauet saadaan vuosi toisensa jälkeen juuri Invinciblellä. 

Invincible sopii erinomaisesti kuhan ja hauen uisteluun ja se toimii monilla eri vetonopeuksilla. Älä karta isojenkaan kokojen uittamista. Suurikokoinen viehe herättää usein syöntihalut oli kyse sitten pienemmästä tai isommasta kuhasta.

Matalauintinen Invincible on suunniteltu erityistilanteisiin. Kun kalat ovat aivan matalassa vedessä, tämä malli on korvaamaton. Tällaiseen tilanteeseen törmää usein heti alkukeväästä tai loppusyksystä. Matalauintimalli ui maksimissaan puolenmetrin vedessä. Tätä uistinta voi käyttää myös takilan kanssa kalastettaessa, jolloin sen vetosyvyys on helpsti säädeltävissä. Vetouistelussa vieheen voi myös painottaa asentamalla siimaan paino, jolloin saadaan vaappu uimaan halutulla syvyydellä tai pohjan tuntumassa. Tämän vieheen etuja on sen poikkeuksellisen herkullinen uinti. 

 

Huom! Vaikka kuvassa olisi erilaisella koukulla varustettu malli, toimitetaan nämä uistimet aina varustettuna VMC 8540 koukuilla!

"Legendaariset Nils Master ja Bete jo vuodesta 1963"

Finlandia Uistin Oy perustettiin vuonna 1963, jolloin veljekset Hannu ja Kalevi Kangas kehittelivät Nils Master tuotemerkit. Uistimien kehittely jatkuu edelleen. 1978 Legendaariset uistimet saivat seurakseen myös ruotsalaisen Tage Tysklind'in vuonna 1940 luvulla kehittelemän Bete tuotemerkin. Huolellisen kehitystyön tuloksena uistimiin on syntynyt monenlaisiin vesiin sopivat värit ja uinti. Tästä todisteena se, että Finlandia Uistimen merkit ovat vuodesta toiseen ennätyskalarekistereiden kärjessä, oli sitten kyse hauen tai ahvenen kalastuksesta.

Jokainen vaappu koe uitetaan ja viritetään perusuinnille ennen pakkausta. Käytämme vaapuissa ja pelleissä VMC:n koukkuja sekä Rasco Rings Stainless steel uistinrenkaita. 

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Suosittelemme näitä tämän tuotteen kanssa