Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

Tuikkari

Islure

6,90 €

8,90 €

Kaudelle 2017 tuikkari uudistui! Nyt laatu on huipputasoa, laadukkaat uistinrenkaat ja huippuhyvät Black King Kong koukut jo vakiona! Samalla Jokikone-Special värien määrä tuplaantui! Kaikki nämä ovat siis "uutta satoa"

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Tuikkarilla on voitettu Vetouistelun SM 2013 1. ja 2. sija sekä SM 2014 1. sija. Lisäksi ERÄ lehti valitsi Tuikkarin vuoden kuhavieheeksi numerossa 14/11. Näiden lisäksi Tuikkarilla on voitettu lyhyen historiansa aikana lukuisia uistelu cupeja ja osakilpailuja. Tuikkari on yksi Itä-Suomen suosituimpia vetouistelu vieheitä! Senpä vuoksi Nyt Jokikone-Special erikoisväreissä!
 
Islure Oy:n pitkän kehitystyön tuloksena syntyi Tuikkari vaappu. Epäsäännöllinen, kylkiä väläyttelevä uinti kestävässä muovirungossa. Monipuoliset säätömahdollisuudet. Uintilevyn materiaali mahdollistaa säädön uintilevyä taittamalla / leikkaamalla. Uinnin voi säätää myös perinteisesti nokkalenkkiä varovaisesti taivuttamalla. Paljon testattuja, hyväksi havaittuja värejä, maalattuja, kromisia ja hologrammeja. Tuikkari vaapuissa on räminäkuulat sisällä maksimoimassa kalojen iskuhalukkuuden..

Toimivin vetonopeus Tuikkarille 2,5 - 4 km/h. Jos nopeus nousee yli 4km/h, on suositeltavaa leikata uintilevyä pienemmäksi! Voit käyttää myös koukku kokoa #4, kun haluat rauhoittaa uintia kovempaan vauhtiin.

  • Rungon pituus 108mm
  • 3kpl  #6 kolmihaara koukkuja
  • Vetonopeus 2,5 - 4 km/h

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Suosittelemme näitä tämän tuotteen kanssa

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi