Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

Kuhavaappu 14cm

Heimo vaaput

13,90 €

14,50 €

Heimo vaappujen runkomateriaali on balsaa, koska tunnetusti balsarunkoiset uistimet ovat herkimpiä ja pyytävimpiä. Ikäänkuin todisteena siitä Erä -lehti valitsi koko kesän kestäneiden tiukkojen testien jälkeen Heimo-vaapun Vuoden 2014 uisteluvieheeksi Kuhalle! Meillähän Heimo vaappujen ylivoimaisuus jo tiedettiinkin, mutta Erä-lehden testivoiton jälkeen se on sitten virallista. ;) Meiltä löydät Heimovaaput Suomen suurimmasta valikoimasta!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Heimo vaappujen kuhamalleista löytyy kahta erilaista uintia joista tämä voimakas uintinen, juomukylkinen "malli K" on potkiva ja alkaa toimia jo äärimmäisen hitaissa vetovauhdeissa. Voimakas uintisessa Heimo vaapussa on voimakas uinti, joka toimii myös erittäin hitaasti ja syvältä kalastettaessa. Yksi parhaista uistimista kalojen uisteluun syvistä vesistä suurilla painoilla.

Heimo vaappujen runkomateriaali on erittäin kevyttä Balsa puuta, koska tunnetusti balsarunkoiset uistimet ovat herkimpiä ja pyytävimpiä. Kaikku pohjatyöt on uistimessa tehty huolella ja käyttäen aikaa ja vaivaa että uistimesta saadaan mahdollisimman kalastava ja kestävä. Yksi Heimo vaappujen erikoisuuksista on maalauksen jälkeinen pintakäsittely: maalin jälkeen jokainen Heimo vaappu saa päälleensä peräti 28 silkinohutta kerrosta kovaa uistinlakkaa. Lakkauksen ansiosta pinnasta saadaan erittäin hyvin valoa heijastava, superkestävä ja kova. Vaapuissa ei ole räminäkuulia sisälla, mutta pintäkäsittelyn ansiosta vaappu "helisee" kovemmin muin moni varsinainen räminävaappu!


Myös vaappujen koukuissa on pyritty täydellisyyteen, Heimo vaappujen koukuiksi on valittu VMC 7545 Sparkpoint, ylivoimaisten ominaisuuksien ansiosta: Näissä VMC:n huippu koukuissa on ConeCut kärki (puristettu muotoon, ei leikattu) Kärjen edessä ja takana vahvisteet jäykentävät koukun kärkeä ja sivussa olevat "energia kanavat" lisäävät lävistyskykyä. Materiaalina on vanadium ja koukut on kemiallisesti teroitettu. 

Heimo vaaput valmistetaan aidosti käsityönä Rääkkylässä kalaisen Sampaanselän rannalla Orivedellä. Jokainen Heimo vaappu on huolella ja harkiten tehty alusta loppuun, missään vaiheessa työn laadusta tinkimättä. Huippulaatuisesta työstä ja kalastavuudesta eräänlaisena todisteena Heimo Vaappu valittiin ERÄ lehden toimseta vuoden kuhauisteluvieheeksi 2014.

Heimo vaappujen runkomateriaali on balsaa, koska tunnetusti balsarunkoiset uistimet ovat herkimpiä ja pyytävimpiä. Heimovaappujen koukuiksi on valittu VMC 7545 Sparkpoint, ylivoimaisten ominaisuuksien ansiosta: Näissä VMC:n huippu koukuissa on ConeCut kärki (puristettu muotoon, ei leikattu) Kärjen edessä ja takana vahvisteet jäykentävät koukun kärkeä ja sivussa olevat "energia kanavat" lisäävät lävistyskykyä. Materiaalina on vanadium ja koukut on kemiallisesti teroitettu. 14,5cm Kuhamalleista löytyy kahta erilaista uintia: malli M "tirrittävä" ja hakeva rauhallisempi uinti, joka toimii erittäin laajalla vetonopeus alueella . Voimakkaampi uinti on taasen malli K "potkiva" ja alkaa toimia jo äärimmäisen hitaissa vetovauhdeissa. Juomukylkiset Heimo vaaput on rakennettu voimakkaammalle uinnille ja suorakylkiset rauhallisemmalle uinnille.

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

ALE 12%
Normark
Vapateline säädettävä
34,50 €
39,00 €

Myydyimmät

Suosittelemme näitä tämän tuotteen kanssa

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi