Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

Märket kuoritakki

Ursuit

315,00 €

Varmaan jokainen kalastaja on kastunut joskun vesillä oikein huolella ja päättänyt sitten hommata vedenpitävät vaatteet, ja hankkinutkin, mutta kastunut silti.. Unohda kaikenmaailman höpötexit, Ursuit Märket on viimein kuoriasu kalastajalle, jossa oikeasti pysyy päivän kuivana vesillä! Ursuit märket on puhdas kuoriasu ilman toppauksia tai kellukkeita. Tätä voi suositella!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Ursuit Märket on aktiivikäyttöön kalastjalle suunnitltu kuoriasu jota on kaivattu matkkinoille jo pitkään. Sateet ja tuulet pysyy taatusti puvun ulkopuolella ja mieli illoisena kun vehkeet on olosuhteiden tasolla! Ursuit Märket on valmistettu korkealaatuisesta, vedenpitävästä sekä hengittävästä F.O.V. Dry Comfort XT® kankaasta.

Ursuit Märket on suunniteltu aktiiviselle urheilukalastajalle. Käyttömukavuus sekä liikkuvuus on otettu huomioon puvun suunnittelussa, asu tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja suojan kelissä kuin kelissä. Takkiosan huppu on tilava sekä monipuolisesti säädettävissä. Rintataskut on varustettu roiskevedenpitävillä ketjuilla, taskut ovat tilavat ja helposti käytettävissä. Takki on varustettu kahdella D- lenkillä, niskassa ja toinen vyötäröllä. Niskassa oleva D-lenkki soveltuu haavinpitimelle ja vyötärön D- lenkkiin on mahdollista kiinnittää tarvikkeita tai vaikka veneen tappokytkin. Takkiosan sisätasku on vetoketjulla toimiva ja soveltuu käytettäväksi esimerkiksi älypuhelimen säilytykseen. Hihansuut ovat kiristettävissä.

Muista myös Ursuit Märket housut!

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi

Kari Aalto

Puhelin: +358 10 3878 119

kari.aalto@jokikone.fi