Rekisteröidy

System Box ISO viehelaukku XL

Savagear

65,00 €

89,00 €

Kätevin ja tukevin uistilaukku mihin olemme tähän asti törmänneet! Isosti tilaa sitä tarvitseville fiksussa muodossa. Jokikone suosittelee!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Savage Gear System Box Bag on todella laadukas uistinlaukku, joka tarviaa paljon käytännöllistä tilaa.  XL-koossaan iso ja tilava kalastuslaukku ja soveltuu hyvin niin vetouistelijalle kuin heittokalastajallekkinsi. Mukana kolme syvää Savagear uistinrasiaa  (johon sopii niin Salsan levyt, kuitn Jerkitkin..) ja tilaa on vielä kolmelle isolle rasialle lisää. Mikäli käytetään normaalikokoisia Plano 3700 rasioita tai kaksipuolisia vieherasioita, niitä sopii sisälle peräti  9kpl ja optimisti survoo vielä yhden lisää..

Laukku aikeaa poikkeuksellisesti "isolta sivultaan", jolloin rasioiden loniminen on helpomaa ja laukku on tukevasti aloillaan. Mukana kunnon sadesuoja laukulle, mikäli oikein märkä keli yllättää. Päätaskun lisäksi laukussa on 4kpl pienempiä taskuja tarvikkeille ja muulle tarpeelliselle tavaralle. Mukana tukeva olkahihna josta laukkua on hyvä kantaa vaikka sisältö olisikin hieman painvampaa..

  • Mitat 67 x 46 x 25 cm
  • 4kpl ulkopuolisia taskuja
  • kannen sisäpuolella 2kpl läpinäkyviä taskuja
  • Mukana 3kpl isoja rasioita
  • tukeva olkahihna (irrotettava)
  • Yhteenliitettävät kädensijat
  • Kannenpäällä kuminauhakinnitys irtotavaralle

Mitä on Sage Gear? Tuhansia ja tuhansia tunteja testattuja innovaatioita, saalipalautteita, testausta, kehittämistä, oikeiden materiaalien valintaa ja uudelleen testausta.. Miksi? Siksi että sinä saisit käyttöösi maailman parhaat kalastusvälineet, siksi. Savage Gear

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Myydyimmät