Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

Erikoismaalatut kromi ja kultalevyt

Salsa

24,90 €

29,90 €

Mitä tapahtuu kun yhdistetään tieto, taito ja halu tehdä hyvää? Tässä tapauksessa syntyi erinomaista jälkeä! Toimitimme maalarimestarille ison läjän maalaamattomia Salsa kromiaihiota ja väripalaverin jälkeen alkoikin hillitön maalaminen.

Tuotetta ei ole varastossa.

Jaa:

Erikoismaalatut Salsa Kromi ja kultalevyt. Vain Jokikoneesta!

Salsa-houkutuslevy on tarkoitettu antamaan lisätehoa ja -liikettä vetouistelussa käytettävien vieheiden uinteihin ja aktivoimaan petokaloja iskemään. Salsa-houkutuslevyn monipuolisten uintien ja erittäin helpon säädettävyyden ansiosta mm. perhojen, vaappujen, lusikoiden ja täkyraksien tehokkuus nousee aivan uudelle tasolle.

Salsa-houkutuslevyä voi käyttää kaikkien petokalojen uistelussa laajan vetonopeusalueen vuoksi. Salsa-houkutuslevystä löytyy viittä erilaista ( L1-L5 ja R1- R5) pituusakselin ympäri pyörivää tynnyrimäistä uintia. Sekä myötä- että vastapäivään. Pyörivien uintien sädettä ja taajuutta voi säätää vetopistettä muuttamalla . Lisäksi levyssä on kaksi erilaista heittelehtivää keskiuintivetopistettä (C1 ja C2 ). Salsa-houkutuslevyssä on myös erittäin helppokäyttöinen portaaton tapsin pituuden säätömekanismi. Näiden monipuolisten säätöjen ansiosta löydät Salsa-houkutuslevystä sopivan ja tehokkaimman uinnin juuri sinun kalastustavoillesi, ja kullakin hetkellä vallitseville kalastusolosuhteille. 

Huom! Mukana ei tule tapsisiimaa!

Salsa-Kalastuksen tarina sai alkunsa 1990-luvulla Pohjois-Karjalassa, kun intohimoiset kalamiehet alkoivat kehittää ja valmistaa kalastustarvikkeita paremman saaliin toivossa. Alussa tuotteita tehtiin pelkästään käsityönä, perinteisin menetelmin, mutta nykyään, suuren kysynnän ansiosta, tuotteet ovat teollisessa valmistuksessa.

Salsa-tuotteiden valmistus muuttui yritystoiminnaksi 2000-luvun alussa Carviform-nimisen yrityksen alle, pieneen pajaan Joensuun Rekkatielle. Vuonna 2004 Salsa-tuoteperheen kehittäjät perustivat Salsa-Kalastus/JTP Evolution Oy:n, joka keskittyy pelkästään kalastustuotteiden suunnitteluun ja valmistamiseen.

Salsa-Kalastus on tänä päivänä tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan. Nämä ominaisuudet ovat saaneet vuosi vuodelta kasvavan kalastajajoukon vankkumattoman suosion ulkomaita myöten – nyt oikeat kalamiehet ja -naiset voivat keskittyä tarinoiden sijaan itse kalastamiseen ja unelmavonkaleiden narraamiseen. Eli siihen, mistä Salsa-Kalastuksen omistajat nauttivat eniten. 

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Suosittelemme näitä tämän tuotteen kanssa

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi