Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

Stinger vetopelti 15g

HK Varma

7,90 €

HK Varma Stinger on ehdottamasti yksi parhaista lusikkauistimista markkinoilla vetouisteluun! Toimii erinomaisesti niin järvilohen ja taimenen pyynnissä, kuin kesällä kuhapeltinäkin! Huhut tuntuuvat kertovan, että merilohikin on välillä mieltynyt tähän totuttua pienempään peltiin!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

HK Varma Stinger vetolusikka on tarkoitettu kaikille petokaloille. Stinger vetopellin erikoisuus on se, että se toimii mainiosti niin hiljaisessa raksivauhdissa, kuin reippaammassakin vetonopeudessa vaikka lohivaappujen kanssa. Suositeltu vetonopeus tälle vetopellille on 2,5 - 5,0 km/h, joten se sopii mainiosti sekavetoon niin raksihuppujen, kuin vaappujenkin kanssa. Koukkuna lusikassa on laadukas WMC:n valmistama koukku kokoa no: 1. Stingerin erinomaisuuden yksi salaisuuksista on sen pitkulainen vetoreikä, jolloin lusikan vetopiste ja siten uinti muuttuu kokoajan. Lusikka tekee näyttäviä sivupotkuja ja katkoja uintiin ja se myös vaihtaa pyörimissuuntaa! Näitä peltejä voit huoletta vetää ilman leikareita, parhaimmillaan pelti onkin käytetäessä pelkkää solmua tai pientä viehelukkoa kiinnitykseen.

Kaikki värit on tehty siten, että lusikan kääntöpuoli on kultainen ja etupuolelle on tehty uusi "loimu" - nimeä kantava pinnoite, joka taittaa valoa erittäin mukavasti - paljon paremmin kuin perinteinen kromipinta.. Mukana tuttuja klassikoita ja erinomaiseksi tiedettyjä uutuusvärejä!

  • Paino 15g
  • Pituus 87mm
  • Pinnoitettu "loimulla"
  • Kääntöpuoli kulta

HK Varma-vaappu on käsintehty, soutu- ja moottoriuisteluun suunniteltu uistin. Näiden nykyisin jo lähes kaikkien kalastajien tuntema uistin syntyi vuonna 1994, kun virallinen valmistus aloitettiin. Uistimen kehittely oli kuitenkin alkanut jo vuosia aiemmin.

HK Varma uistimet valmistetaan Pohjois-Karjalassa, Joensuun kyljessä olevassa Lehmon kylässä.

"Täällä minulla on puhtaat ja monipuoliset vesistöt tuotteitteni testaamiseen", sanoo valmistaja Hannu Kesonen. "Kehitystyössä kiinnitin huomiota vaapun uinnin herkkyyteen ja siitä lähtevän sointiin/ääneen."

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Suosittelemme näitä tämän tuotteen kanssa

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi