Rekisteröidy

Bluechart G3 Venäjän sisävedet (HXEU062R)

Garmin

149,90 €

Garmin Bluechart g3 Venäjän järvet kartta micro-SD/SD-kortilla (HXEU062R). Uudet Garmin Bluechart g3 kartastot tarjoavat ennennäkemätöntä kattavuutta ja yksityiskohtien selkeyttä veneilyyn ja varsinkin kalastukseen! Uusissa BlueChart g3 kartoissa on samassa karttakortissa yhdistettynä Garmin Bluechart ja Navionics karttojen -sisältö! Nämä uudet veneilykartat tarjoavat ennennäkemättömän karttojen kattavuuden, selkeyden ja yksityiskohtaisuuden. Uusissa Bluechart g3 kartoissa on myös Auto Guidance1, joten voit syöttää syvyys-ja korkeustiedot, joiden perusteella kartta laskee reitin ja tekee reittiehdotuksen. Voit myös "värjätä" kalastuskartassa haluamasi syvyysalueet haluamasi näköisiksi! Tätä on odotettu ja kaivattu! Viimein kaksi suurta karttavalmistajaa yhdistää tietonsa yhdeksi megakartaksi! Kuitenkin ilman että hinnat nousevat!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Uudistunu Garmin Bluechart G3 tarjoaa ennennäkemättömän hyvät kartastot Garmin laitteiden käyttäjille. Garmin osti muutamaia vuosia sitten Navionics karttavalmistajan ja nyt on julkaistu tämän yhteistyön hedenlmä: Bluechart G3 kartasto. Viimein samassa kartassa on helppolukuisuus jä muokattavuus, sekä erinomainen kattavuus myös pieniin vesistöihin!

Garmin Bluechart G3 kartasto tarjoaa alan kattavimmat, selkeimmät ja yksityiskohtaisimmat uudet kartat, joihin on integroitu sekä Garmin- että Navionics®-sisältöä. Automaattinen opastus laskee nopeasti reittiehdotuksen halutun syvyys- ja alikulkukorkeuden perusteella halutessasi.

Voit "värjätä kartaston" haluamasi näköiseksi! Näet kohdesyvyyden yhdellä silmäyksellä jopa 10 syvyysalueen varjostuksen ansiosta. Kalastuskartat ovat yksityiskohtaisia, sillä pohjan pinnanmuodot näkyvät niissä jopa 30 cm:n (1 jalan) tarkkuudella. Matalan veden varjostustoiminnossa käyttäjä voi määrittää varjostussyvyyden ja näin välttää matalat vesialueet ja pysyä tavoitesyvyydellä helposti.

Huom! yhteensopiva vain sopivien Garmin laitteiden kanssa!

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

ALE 15%
Garmin
Echomap Ultra 102sv GT54UHD-TM-kaikuanturilla
1 950,00 €
2 299,00 €

Myydyimmät

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi