Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

Gemino Operative 4tex musta

Ursuit

1 249,00 €

1 615,00 €

Ursuit Gemino operative on vaativan vesillä liikkujan varuste. Sinulle joka haluat nauttia veneilystä vaikka sää olisi hieman huonompikin! Gemino operativen käytettävyys on kuivapuvuissa omaa luokkaansa! Vaikka kuivapuku on kallis kertaostos on se kylmillä vesillä liikkuvan turvavaruste numero 1!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Ursuit Gemino Operative on kuivapuku, jota on mukava käyttää! Päällepuettuna se muistuttaa topakkaa kuoriasua ja ei estä liikkumista. Moni onkin yllättynyt, että voiko kuivapuku olla oikeasti mukava käyttää.. Kaksiosaisuuden ansiosta voit vetäistä housut jalkaa jo kotona ja takin vasta kun olet lähtövalmiina vesille, vältyt turhalta hikoilulta ja pysyt lämpimänä.

Ursuit Gemino Operative on valmistettu intohimoisille vesillä liikkujille. Ääriolosuhteisiin suunniteltua kuivapukumallistoa luotaessa mitään ei ole jätetty sattuman varaan, eikä pukuja ole päästetty helpolla. Puvun materiaali 4-tex -kangas koostuu neljästä kerroksesta. Materiaali on hengittävää mutta silti täysin vesitiivistä. Patentoitu FlatSeam -teknologiaan perustuva matala puskusauma, jossa kaikki sauman materiaaliosat ovat samalla tasolla.

Takissa on sivulta aukeava iso, yhtenäinen etutasku sekä heijastimilla varustetut lahje- ja rannekiristimet. Gemino Operativen takin vettäimemättömällä fleece -kankaalla vuorattu korkea lämpökaulus on saanut paljon kiitosta käyttäjiltä! Kaulus suojaa erinomaisesti viimalta, olematta koskaan edessä! Kauluksen alla on monipuolisesti säädettävä fluorisoiva keltainen tuulihuppu Neopreeniset kaula- ja rannemansetit suojaavat kylmältä ja pitävät veden ulkopuolella. 

Ursuit Gemino Operativen housuissa on polvi- ja takamusvahvikkeet, jotka on suunniteltu nimeomaan kalastusta silmälläpitäen (ei takamus kulu puhki vaikka tärppiväli olisikin pitkänlainen..). Kiinteät 4-tex -sukat mahdollistavat sen, että voit vapaasti valita jalkineesi tarpeen mukaan, puku on yhtä vesitiivis olipa jalassa sitten sandaalit tai lämpökengät.  Housuissa on tilavat roisketiiviit reisitaskut, joissa on todella topakka tarrasuljenta. Uudistuneet puvun henkselit pitävät puvun ryhdikkäästi päällä eivätkä valu. Housuissa olkaimet, vyötärökiristys sekä isot taskut.

 

Mukana paketissa on:

  • Gemino Operative 4tex puku (takki ja housut)
  • Ursuit Neopreeni sormikkaat
  • Ursuit neopreeni "kypärämyssy"
  • Ursuit pipo
  • paikkasarja pistoreijille

 

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi