Rekisteröidy

Helix 9 Dual Spectrum G3N karttaplotteri/kaiku

Humminbird

949,00 €

1 299,00 €

Humminbird Helix G3N on saapunut! Nyt uudistuneissa kolmannen sukupolven Helix laitteissa on viety perinteinen kaikukuva äärimmilleen, uusissa Helix G3 laitteissa on kaksoikanava Chirp kaikuluotain sekä anturi joka tukee tätä tekniikkaa jo vakiona! Äärimmäisen hyvää kaikukuvaa tuntutuvasti kilpailijoita edullisemmin! G3N laitteet ovat myös keskenään verkoketettavissa ja kaikukuva jaettavissa näytöstä toiseen!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Humminbird Helix 9 DS G3N on mallimerkintänä sanahirviö, mutta se ei laitetta pahenna.. Uskallamme väittää entä uusi Humminbird Helix tarjoaa hintaluokassaan parasta kaikukuvaa! Uusi kaksikavainen Chirp tekniikka tuottaa erittäin tarkan kaikukuvan niin matalissa vesissä, kuin merien syvyyksissä. Mikä parasta, paketissa on mukana jo valmiina parasta mahdollista anturitekniikkaa! (ei siis periaatteella: "maksa tonni lisää niin saat kunnon kaiun..") Tarvitset siis vain karttakortin ja käytössäsi on markkinoiden parasta antia kalojen etsimiseen!

Humminbird Dual Spectrum CHIRP 2D-luotaus, eli kaksoikanavainen Chirp kaiku tekniikka. Näet kaloja ja yksityiskohtia, jotka aiemmin ovat edellyttäneet kalliimpia lisäantureita (monilla valmistajilla edellyttää edelleen..). Dual Spectrum CHIRP tarjoaa Humminbird-kaikuluotaimen mukana tulevalla vakioanturilla enemmän ja yksityiskohtaisempia kalakaaria, tarkempaa kaikuluotainkuvaa, vähemmän kohinaa ja roskia sekä mahdollisuuden luodata suurempia syvyyksiä. Dual Spectrum CHIRP käyttää laajakaistaisia taajuusalueita kaikuluotainsignaalin tuottamiseen.

Humminbird AutoChart LIVEn avulla voit uudellee kartoittaa käyttämäsi vesistöalueet realiaikaisesti, eli sitämukaa kun vesillä liikut! Voit tehdä äärimmäisen tarkkoja kartta-aineistoja myös alueista, joista ei ole olemassa mitään pohjakarttaa. Tee AutoChart LIVE-karttaa haluamallasi tarkkuudella. Esim. syvyyskäyrien tiheys, syvyysalueiden korostusväritys ja veden pinnan korkeuden korjaus. Markkinoiden monipuolisin kartanpiirtotekniikka! Vaatii toimiakseen Autochart Live kortin!

Humminbirdin uuden 3-sarjan Helixin 9" HD-näyttö on todella tarkka ja helppolukuinen, jopa 50 % kirkkaampi 9” HD 1024x600 px -laajakuvanäyttö.16:9-kuvasuhteen laajakuvainen ruutu tuo uuden ulottuvuuden jaetun näytön mahdollisuuksiin.

Käytettävyyden kannalta uudessa Helixissä on todellä näppärä liitin johdoille, jolloin kaikki tarvittavat kaapeloinnit kiinnittyvät yhdellä "rimalla" tukevasti näytön taakse. Uuden muotoilun ansiosta näytön ulkomitat ovat pinenetyneet, eikä "ylimääräistä" reunusta näytöissä juuri ole!

Mikäli kalastusmuotosi on heittokalastus Humminbird One-Boat Network tarkoittaa saumatonta yhteistyötä Humminbird-kaikuluotaimien ja esim. Minn Kota i-Pilot LINK -yhteensopivan sähkökeulamoottorin kanssa. Voit esimerkiksi käskeä sähkömoottorisi seuraamaan AutoChart LIVEllä tehtyjä syvyyskäyriä pitkin ja itse keskittyä kalastukseen. Myös ankkurointi, joko i-Pilot-taivasankkurointi tai Minn Kota Talon -matalavesiankkurointi, käy parin näppäimen painalluksella minkä tahansa One-Boat Network -laitteen avulla!

Mikäli haluat muodostaa verkon kahden Helix G3N sarjan laitteen välille tarvitset Humminbird ethernet kaapelin valitsemasi mittaisena, sekä kaksi kappaletta Humminbird AS EC QDE adaptereita (kaapelin molempiin päihin). Verkossa pysty jakamaan kaikutiedon kahden laitteen välillä ja tarvitset siis vain yhden anturin kahdelle laitteelle. Verkossa voit myös yhdistää MEGA SI+ laitteen ja DS-laitteen hyödyntämään MEGA SI+ anturia.

 • Malli: HELIX 9X Dual Spectrum CHIRP  GPS G3N
 • Näytön koko 9", resoluutio 1024x600px, 65000 väriä 
 • Ethernet liitäntä
 • SD muistikortti (kaksi paikkaa)   
 • Kaiun teho 1000W RMS / 8000W ptp
 • Anturi: XNT 9 HW T (Dual Spectrum CHIRP)
 • Dual Spectrum CHIRP 2D-kaikuluotaus
 • Humminbird AutoChart LIVE - luo omat reaaliaikaiset karttasi
 • Bluetooth yhteys
 • Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottaus
 • Navionics yhteensopiva (ei Platinum)
 • One-Boat Network: 360 Imaging, tutka, 5-porttinen Ethernet-kytkin, Minn Kota i-Pilot Link
 • NMEA2000-yhteensopiva (vaaatii sovittimen)
 • AIS-yhteensopiva

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Suosittelemme näitä tämän tuotteen kanssa

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi