Rekisteröidy

NEP-2 lähiverkon laajennusmoduuli

Lowrance

299,00 €

365,00 €

Lowrance NEP-2:n avulla voidaan verkottaa yhteen peräti 5 eri ethernet laitetta. Kun laitteen takaa loppuvat "keltaiset liittimet" tarvitaan tämä lähiverkon laajennusmoduuli. Laitteeseen tulee oma virtasyöttö ja siinä on yhteensä 5 ethernet liitintä. Yhteensopiva Simrad, Lowrance ja B&G tuotteiden kanssa.

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Lowrance NEP-2 lähiverkon laajennusmoduuli on täysin "Plug-and-play", eli mitää ylimääräistä säätämistä ei tarvitse. Lähiverkon laajennusmoduli on tarkoitettu nopeaan tiedonsiirtoon useiden HDS, LCX, LMS ja GlobalMap -laitteiden välillä. Huimioithan että mikäli yhdistät useita näyttöjä samaan verkkoon, tulee samassa mallisarjassa olla sama päivitysversio verkon toimnnan takaamiseksi. Huomioithan myös että mikäli kytket verkkoon esimerkiksi usean mallisarjan HDS-laitteita, "taantuvat" laitteet vanhimman laitteen tasolle että verkko toimii oikein. Suositeltavaa onkin että kaikki lähiverkossa olevat laitteet olisivat samaa mallisrajaa tai lähekkäin olevaa mallisarjaa. 

  • Vesitiivit ja korroosionkestävät sarjaportit.
  • Lujatekoinen 100 -megabitin kytkin nopeaa tiedonsiirtoa varten
  • Yhteensopiva kaikkien HDS-, 2007 ja sitä uudempien LCX, LMS ja GlobalMap sekä X510C ja X515CDF -laitteiden kanssa, joissa on keltainen 5-pin ethernet -plugi. (Ei GM5150C)
  • Välittää esimerkiksi kaikugrafiikkaa ja tutkakuvaa verkossa
  • Kuhunkin NEP-2 -laajennusmoduliin voidaan yhdistää viisi laitetta
  • Mikäli vielä verkkopaikat loppuvat, NEP-2 -laajennusmodulit voidaan yhdistää toisiinsa
  • Vesitiivis (IPX7 Standardi)

Lowrance on ollut johtava kalastuskäyttöön tarkoitettujen kaikuluotainten valmistaja siitä saakka, kun se julkaisi ensimmäisen kuluttajakäyttöön suunnitellun kaikuluotaimen nimeltään "FISH LO-K-TOR" jo vuonna 1957!

Lowrancen voittokulku merielektroniikan huippumerkkinä on jatkunut jo yli 60 vuoden ajan. Lowrancen historia ja tulevaisuus on täynnä uraauurtavia innovaatioita ja keksintöjä, joilla sinä löydät kalat tehokkaammin ja liikut haastavissa olosuhteissa turvallisemmin!  

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi