Rekisteröidy

Svartzonker 8'6" 40-140g hyrrävapa

Abu Garcia

139,00 €

249,00 €

Abu Garcian Svartzonker 8'6'' eli 259cm pitkä 40-140g viehesuosituksella oleva hyrräkelavapa on ehdotonta markkinoiden kärkeä hauenkalatukseen suunnitelluissa vavoissa! Tällä vavalla on helppo heittää ja ilo väsyttää!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Abu Garcia Svartzonker on erittäin kovaan maineeseen noussut haukivapa, jonka suunnittelussa näkyy erittäin vahvasti Claes "Svartzonker" Claessonin kädenjälki. 30 Tonnisesta hiilikuidusta valmistetut vavat ovat nopeatoimisia ja pitkäheittoisia. Näissä vavoissa on voimaa ja kestävyyttä suurhauen kalastukseen ja rajuihin vastaiskuihin! 

Abu Garcia Svartzonker vavoissa on alconite-sisärenkain varustetut Fuji-vaparenkaat, kevyt ja mukava korkkikahva sekä Fuji-kelakiinnike, kaikki kielivät vapojen korkeasta laadusta ja siitä että ne on tehty käyttöä varten, eikä tallin koristeeksi.. 

Svartzonker 8'6'' eli 259cm pitkä 40-140g viehesuosituksella oleva hyrräkelavapa on yleisesti hauenkalastuksen ykköskeppi niin haukishadeille, kuin muillekkin keskiraskaille haukivieheille! Vavan toiminta on suhteellisen rauhallinen jolloin se helpottaa keskiraskaiden ja raskaiden haukivieheiden heittoa. Pitkäheittoinen vapa ja väsytys voimaa löytyy hyvin.

Ominaisuudet:

  • Claes "Svartzonker" Claessonin suunnittelema vapa
  • Pituus 8'6'' eli 259cm
  • Paino 222 grammaa
  • 2-osainen (keskeltä katkeava)
  • 30T-grafiittiaihio
  • Nopeatoiminen
  • Fuji-komponentit
  • Korkkikahva

Abu Garcia tekee kalastajille parhaita ja kestävimpiä keloja, vapoja ja kalastustarvikkeita, jotka varmistavat, että kalastajan saaliin saanti mahdollisuudet on maksimoitu!

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Myydyimmät

Kysy lisää

Ari-Pekka Sorsa "A-P"

Puhelin: +358 10 3878 125

ari-pekka.sorsa@jokikone.fi