Rekisteröidy

Rinnakkaistuotteet

altitude helmet storm chaser

509

199,00 €

326,00 €

Erinomainen Altitude-kypärä!

Saatavuus: Varastossa

Jaa:

Turvallisuus

Altitude kypärä täyttää tai ylittää DOT & ECE 2205 sertifikaatti vaatimukset. Siinä on innovatiivinen kaksiosainen kiinnittyvä EPS vaahtokumivuori, joka antaa parhaan törmäyssuojan onnettomuustilanteessa. Leuka-alueella on suojana erikoissuunniteltu ja laajennettu polyuretaanileukainsertti, joka suojaa iskuilta edestä. Ulompi osa on erikoissuunniteltua termoplastista polyseosmateriaalia maksimikestävyydelle ja minimipainolle.

Suorituskyky

Turvallisuusnäkökohtien lisäksi suorituskyky on ollut avainasemassa kehityksessä. Innovatiiviset aerodynaamiset kanavat kulkevat koko kypärän ympäri. Nämä kanavat on integroitu erikoistermoplastiseen polyseoskuoreen ja ne ohjaavat sopivan ilmavirran erikoissuunniteltuihin ilma-aukkoihin. Altitude-kypärässä on 6 integroitua ilmastointiaukkoa jotka takaavat tarpeellisen ilmanvaihdon, jotta olosi pysyisi miellyttävänä ajon aikana. Kylminä päivinä napsauta kiinni sisällytetty kylmän ilman hengitysboksi. Yhteensä Altitudessa on 8 tuuletusaukkoa. Uniikissa aerodynaamisessa visiirissä on päällä lukittuva keskikiinnike, joka pitää sen paikallaan ja estää turhaa visiirin liikettä.

Istuvuus

Altitude on suunniteltu kaksi avainmittaa mielessä: ajajan mitat ja ajolasin mitat. Ensin 509 loi kustomoidun sisäisen EPS:n, joka oli sopiva irrotettaviin vuoriin. Kun kaulaosa on valmis, muotoiltu kuoren pohja takaa miellyttävän mutta tiukan tunteen kypärää päälle pantaessa. Kun kypärä on täysin paikallaan se antaa erityisen hyvän ja mukavan istuvuuden, joka estää harmillisen kypärän liikkeen. Silmäntie Altitude-kypärälle suunniteltiin huolellisesti sopimaan 509 Sinister- ja Aviator-ajolaseille. Ei vain jatkaen mutta parantaen 505-kypärä- ja – ajolasi combon maailmankuulua istuvuutta. Altitude-kypärä & 509-ajolasit ovat kaksi tuotetta, jotka on suunniteltu sopimaan ja suorittamaan korkeimmalla tasolla kun niitä käytettään yhdessä. Ja koska istuvuus on vain niin hyvä kuin kokonaispaino, Altitude alkaa 1260g:sta, luokkansa johtajasta.

Tyyli

509 halusi tämän kypärän olevan hyvä suorituskyvyssä ja myös näyttävän hyvältä. Kuori omaa sileän mutta aggressiivisen ulkomuodon jotka antavat innovatiivisen ja vertaansa vailla olevan lookin. Kaikki integroidusta suuventtiilistä innovatiivisiin ilmastointikanaviin ja ylöspäin kaartuvaan visiiriin antaa virtaavan ja saumattoman vaikutelman. Viimeiseksi mutta ei vähimmäksi, 509 tietää, että haluat esitellä ajolahjojasi Altitude-kypärää käyttäen. Siksi jokainen Altitude-kypärä on varustettu innovatiivisella GoPro-kameratelineellä joka asentuu mukana olevaan kameratelineeseen sekunneissa.

509 kypärä toimii parhaiten yhteen saman valmistajan lasien kanssa.

509 Altitude Storm Chaser esittelyvideo: https://youtu.be/6FrkneY62IU

509 Altitude Official video: https://youtu.be/v8KtAVlozCo

509 on johtava ajolasien, kypärien ja vaatteiden valmistaja.

Miksi ostaa meiltä?

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti - tilatut tuotteet lähetämme matkaan yleensä samana arkipäivänä!

Verkkokaupassamme on käytössä mm. Collerctor, Everyday ja Jousto - osamaksupalvelut.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Verkkokauppamme on suojattu SSL yhteydellä, joka takaa tietojesi turvallisuuden.

Olet mahdollisesti kiinnostunut myös näistä tuotteista

Myydyimmät

Kysy lisää

Niko Kukkurainen

Puhelin: +358 10 3878 124

niko.kukkurainen@jokikone.fi

Onni Tuomi

Puhelin: +358 10 3878 109

onni.tuomi@jokikone.fi

Johanna Halonen

Puhelin:

johanna.halonen@jokikone.fi