Rahoitus

Joustavasti maksuaikaa Santander ostorahoituksella

Santander ostorahoitus

Kortiton rahoitus, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset.

Luottopäätös

Luottopäätöksen saat aina heti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti!

Hakemus

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.*

*Ennakkopäätös kannattaa aina hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei siis sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Santander ostorahoitus

Santander Ostorahoitus on kortiton rahoitus, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin.

Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Ostorahoitus

  • Kortiton rahoitus
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € - 40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 7 vuotta 
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Jos tarvitset rahoitusta alle 3 000 euroa, voit hakea näppärää Santander Easy -rahoitusta. Klikkaa alla olevaa Santander Easy -painiketta ja pääset täyttämään hakemusta. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan.  Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hakemus on todella nopea täyttää, sillä Santander Easy -hakemuksella valitset vain haluamasi kuukausierän ja laina-ajan sekä täytät tarvittavat yhteystiedot ja kuukausitulosi.  Luottopäätöksen saat aina heti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti!

Jos rahoitustarpeesi ylittää 3 000 euroa, voit hakea Santander Plus -rahoitusta klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan.  Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja sopimuksen pystyy allekirjoittamaan sähköisesti.

Ennakkopäätös kannattaa aina hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei siis sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Product was added to cart
Product was added to cart

View shopping cart
Saved cart loaded

[CART NAME]

View shopping cart
Saved cart deleted

[CART NAME]

OK